[ english | deutsch | slovensko ]
Prevoz zabojnika?
Samo povejte, kam in kdaj!
Naša dodana vrednost sta celovit pristop k logistiki
in varovanje okolja z ekološkimi vozili.
30 let z vami - 24 ur na dan!
Tradicija
S prevozniško dejavnostjo se je Ljubomir Vignjević srečal že leta 1986, ko se je kot mlad ljubitelj tovornih vozil zaposlil kot voznik v Hmezad transportu v Žalcu. Z nabiranjem prevoženih kilometrov je pridobival neprecenljive izkušnje iz prevozništva in snoval načrte za prihodnost.

Svoje ambicije po podjetništvu je uresničil leta 1993, ko je v kooperaciji zaživel z družbenikom, leta 2001 pa razvil lastno samostojno podjetje. Tako je začel samostojno podjetniško pot kot Avtoprevozništvo Vignjević Ljubomir s. p. Leta 2015 je takrat že močno razširjeno podjetje preoblikoval v družbo z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) s prepoznavno blagovno znamko Vidavi solution.

Dejavnost je specializiral na področje prevozov ladijskih zabojnikov v cestnem mednarodnem prometu. V vseh letih si je nabral veliko praktičnih in strokovnih poslovnih izkušenj, s katerimi odločneje vodi podjetje, ki si je danes suvereno priborilo svoj delež na tržišču. Z nenehnim prilaganjem tržnim zahtevam, z vestnim delom, vlaganjem v kadre in dolgoletno pripadnostjo dejavnosti tako še dodatno krepi konkurenčno prednost.