[ english | deutsch | slovensko ]
Prevoz zabojnika?
Samo povejte, kam in kdaj!
Naša dodana vrednost sta celovit pristop k logistiki
in varovanje okolja z ekološkimi vozili.
30 let z vami - 24 ur na dan!
Vizija in poslanstvo
V globalnem pregledu je podjetje Vidavi solution uveljavljeno in perspektivno podjetje z jasno izdelanimi cilji ter trdno vizijo. V podjetju potakajo nenehne aktivnosti za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti poslovanja - s ciljem dviga produktivnosti, ekonomičnosti in rentabilnosti poslovanja. S spremljanjem tendenc razvoja prevozništva v tujini in doma sledimo tujim in domačim gibanjem na trgu, s čimer se na nove zahteve in potrebe skušamo odzvati v najkrajšem možnem času.

Poslanstvo podjetja je usmerjeno v opravljanje kakovostnih prevozov v mednarodni špediciji in z vzajemnim ter korektnim poslovanjem vzpostavljati dobre poslovne odnose z naročniki prevozov, s podprevozniki in z dobavitelji. Naš cilj je krepiti zaupanje in zanesljivost. Pri svojem delu smo nenehno usmerjeni v ugotavljanje in zadovoljevanje različnih potreb naših strank, s čimer si prizadevamo, da njihove potrebe zadovoljimo po najboljših močeh. S fleksibilno ekipo jim želimo jim ponuditi več kot pričakujejo. S kratkim odzivnim časom in kakovostno opravljeno storitvijo se tako dnevno trudimo za zaupanje naših naročnikov.

Naša vizija je v prihodnje usmerjena predvsem v povečevanje frekvence opravljenih tedenskih prevozov na tržiščih znotraj EU. Širitev je usmerjena tudi v smislu razširitve ponudbe vrst prevozov v cestnem prometu, saj nameravamo ponudbo razširili tudi na prevoze različnega blaga s ponjavami z dodano možnostjo prevoza nevarnih snovi.